afvalrace

De 3e Bornse afvalrace van Fitness & Zo start op 25 augustus!

De Bornse afvalrace is een succesvol voedings- en beweegprogramma voor iedereen die in teamverband wil werken aan een gezonde leefstijl met blijvend resultaat.

Maak werk van je goede voornemens

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Waarom blijft het dan zo vaak bij goede voornemens en waarom is de drempel naar een gezondere leefstijl zo hoog?  Voor iedereen die het lastig vindt om te starten en om een gezonde leefstijl vol te houden organiseert Fitness & Zo een uitdagende Afvalrace waarin je in tien weken kan ontdekken hoe ook jij op een prettige manier weer fit en gezond kan worden.

Samen in een team ben je nog slimmer bezig!

We zien dat de deelnemers elkaar echt aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.

Wat onze Afvalrace zo anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak in teamverband, vertelt directeur Hans Hobbel van Fitness & Zo. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een erkend BGN gewichtsconsulent én je motiveert elkaar. De eetschema’s zijn op maat gemaakt met gewone voeding uit de supermarkt en gemakkelijk te volgen door de bijgevoegde boodschappenlijstjes.

We maken het zo makkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan.

Het wedstrijdelement maakt het extra leuk en motiverend.

Samen met je zus, man, collega, buurvrouw, sportmaatje, vriend of vriendin ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. Wil jij dat ook?

Ja, ik wil meedoen!

Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, organiseert Fitness & Zo op 18 augustus om 19.30 uur een gratis en vrijblijvende inspiratieavond. De 3e Bornse Afvalrace start op 25 augustus en duurt 10 weken.