Een gezonde lifestyle...

In Health Center Fitness & Zo zal op 7 juni 2018 een nieuwe Bornse Afvalrace startenNeem deel aan het voeding- en beweegprogramma waarin jij onder begeleiding van een persoonlijke coach aan de slag gaan om een gezonde leefstijl te realiseren.

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Waarom blijft het dan zo vaak bij goede voornemens en waarom is de drempel naar een gezondere leefstijl zo hoog?

De Bornse afvalrace:

 • persoonlijke begeleiding door ons team van voedingsadviseurs en trainers
 • makkelijk te volgen eetschema’s incl. boodschappenlijst
 • persoonlijke weekmenu’s per mail aangeleverd
 • gezond en duurzaam afvallen
 • samen sporten in een prettige omgeving
 • 10 weken wekelijks wegen
 • gezamenlijke workshops

Wat de Afvalrace zo anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak in teamverband. De deelnemers moedigen elkaar  aan en geven een steuntje in de rug. Er is persoonlijke begeleiding van een erkend BGN gewichtsconsulent én de groep motiveert elkaar onderling. De eetschema’s worden voor iedereen individueel op maat gemaakt en zijn via de wekelijkse boodschappenlijstjes makkelijk te volgen.

Afvallen zonder dieet in 2018, met het voedings- en leefstijl programma van Fitness & Zo!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur gerust een berichtje en we nemen contact met u op!

dat wil ik ook!

Het programma is geschikt voor iedereen die het lastig vindt om te starten en om een gezonde leefstijl vol te houden en het wedstrijdelement maakt het extra leuk en motiverend. Ons team van trainers en voedingsconsulenten zullen er alles aan doen om het de deelnemers zo prettig mogelijk te maken om mee te doen en er helemaal voor te gaan waardoor resultaat niet uitblijft.

De afvalrace is gebaseerd op het BenFit programma  dat speciaal ontwikkeld is om gezond af te vallen. EET – BEWEEG – RELAX zijn de drie pijlers waar tijdens de afvalrace aan gewerkt wordt: wekelijks voedingsadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie – lichaamsbeweging voor betere conditie en fitheid – en een balans vinden tussen inspanning en ontspanning.

 

De Bornse Afvalrace start op donderdag 7 juni 2018 en duurt 10 weken.
Deelname afvalrace bij Fitness & Zo:
* leden    € 99,95
* niet-leden € 149,95
Kom op donderdag 7 juni om 19.30 uur naar de gratis  informatieavond SPORT VOEDING LEEFSTIJL Meld je nu aan!

Doe mee!!

Ja, ik wil meedoen aan de Afvalrace en ik kom op donderdag 7 juni naar de informatieavond

Onderwerp

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht