Dreamrun

Jaarlijks start de Dreamrun in Rotterdam en lopen de deelnemers in estafettevorm drie etappes door Nederland, België en Duitsland. Op zaterdag 1 juni eindigt de tweede dagetappe in Born. De Dreamrun is gekoppeld aan een goed doel. Dit jaar is dat ‘Ik ga EMB’!

EMB: Elke Mogelijkheid Benutten!

Kinderen met EMB hebben diverse aanpassingen van spelmateriaal nodig om te kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Voor jonge kinderen is er behoorlijk wat spelmateriaal ontwikkeld, maar voor tieners is er erg weinig.

Met het sponsorgeld dat wordt opgehaald, worden hulpmiddelen voor tieners ontwikkeld zodat ze samen kunnen spelen en sporten.

Switchy Pitch

Hoog op het verlanglijstje staat het ontwikkelen van een ballenwerpmachine die je kan bedienen met 1 druk op de knop.
Met deze Switchy Pitch kunnen EMB-kinderen dan zelfstandig een bal gooien en/of vastpakken. Op deze manier kunnen zij actief deelnemen aan sport- en spelsituaties, bijvoorbeeld door de bal over te gooien naar een medespeler of in te gooien tijdens een voetbalwedstrijd.

Van vrijdag op zaterdag 1 juni zullen de lopers van de Dreamrun overnachten bij Fitness & Zo.
Ik ga EMB! Elke Mogelijkheid Benutten

Spinning® Challenge voor EMB  

Op zaterdagavond 1 juni organiseert Fitness en Zo in samenwerking met de Dreamrun en Kasteelpark Born van 18.00 – 22.00 uur een Outdoor Spinning Challenge op de binnenplaats van de Kasteelhoeve in Born.

 

Fiets je mee?

Zoek drie teamgenoten en schrijf je in voor deze Outdoor Spinning Challenge.  Kosten voor deelname zijn € 40,- per team. Het bedrag komt geheel ten goede aan Stichting EMB.

Inschrijven Spinning® Challenge ‘Ik ga EMB’:

Datum: zaterdagavond 1 juni 2019
Tijdstip: 18.00 – 22.00 uur

Waar: Op de binnenplaats van de Kasteelhoeve in Born, dit is vlak bij de Markt.

Wij doen mee!

Het inschrijfgeld van € 40,- euro graag overmaken op:

NL 55 RBRB 070 64 68 376  t.n.v. Stichting Dreamrun o.v.v. je Teamnaam.

Ja, ik wil meedoen aan de Spinning® Challenge op zaterdag 1 juni!

Onderwerp

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Graag hier uw teamnaam vermelden en de naam van de contactpersoon

Rond 22.00 à 23.00 uur is de feestelijke aankomst van de Dreamrun-etappe Born – Aken – Born tijdens de Spinning® Challenge!