Fysiotherapie Sportho Born

Op doordeweekse dagen en maandag- en woensdagavond aanwezig op afspraak

Sportho is de eerste sportorthopedische kliniek in Europa die alle facetten van de sportorthopedische zorg samenbrengt op één locatie!

Sportho is opgericht door Patrick Deckers en Ruud Gransier, beiden arts met een uitstekend track record. Patrick werkt als orthopedisch chirurg in het grootste ziekenhuis van Nederland en Ruud past zijn trainingsmethodiek plyoKin™, toe als bewegingswetenschapper. Daarnaast heeft Ruud veel ervaring opgedaan tijdens zijn werk met topsporters zoals Usain Bolt, en bij topclubs zoals Manchester United, Barcelona en AC Milan.

Het doel van Sportho is om de gezondheid en het prestatievermogen van onze cliënten te bevorderen, te bewaken, indien nodig te herstellen en te verbeteren.

 

Bij Sportho gaan wij uit van partnerschap met onze cliënten. Onze visie is dat wij het beste resultaat bereiken in een coproductie tussen sporter en Sportho. Hierdoor is er ook geen sprake van een gestandaardiseerde aanpak, maar wordt er maatwerk geleverd.

1-2-3-systeem

Wij zijn trots op ons 1-2-3-systeem, waarin er binnen 1 week een afspraak wordt gepland, binnen 2 weken beeldvormend onderzoek wordt gedaan en binnen 3 weken een operatieve ingreep plaatsvindt.  Deze aanpak leidt tot substantiële toename in efficiëntie voor onze patiënten.

Sportho biedt all-in-one sportzorg onder één dak!

Bij Sportho worden vaak multidisciplinaire behandeltrajecten gedaan. Dat wil zeggen dat een klant wordt gezien door de fysio en door de mental coach, dietist of sportorthopeed.

In Born zal op de maandagmiddag mental coach Paul Vollema, regelmatig aanwezig zijn. Wanneer men interesse heeft in deze vorm van begeleiding zal er eerst een gratis vrijblijvend advies gesprek worden gepland. Dit kan via: welkom@sportho.nl of het secretariaat worden geregeld. De kosten van het behandeltraject worden in onderling overleg vastgesteld.

Fysiotherapeut/bewegingswetenschapper Moniek Homan en  fysiotherapeut Maran van Erp zijn aanwezig op maandag t/m vrijdag en op maandag- en woensdagavond. Informeer naar de tijden.

De diensten van Fysiotherapie Sportho worden aangeboden aan zowel leden als niet-leden van Fitness & Zo.

Een afspraak maken

Voor een afspraak bel het centraal telefoonnummer van Sportho: 0612843451

of mail naam, telefoonnummer en emailgegevens naar:  welkom@sportho.nl

12994520_989387647777828_7537569522739063796_n

fysiotherapeut/ bewegingswetenschapper Moniek Homan (l.) fysiotherapeut en profvoetbalster bij PSV, Maran van Erp (r.)