Hier kan men gemakkelijk groepslessen boeken of een afspraak maken voor een intake, training aanvragen met een coach, adreswijzigingen doorgeven en meer. Via ‘Mijn account’ bovenaan en onderaan de website komt men snel op het online portaal. Ook nieuwe leden kunnen zich hier snel inschrijven voor bijvoorbeeld een proefles.

Men kan soms ook snel de facturen inzien (niet alle facturen zullen beschikbaar zijn). Daarnaast zijn er ook trainingsschema’s beschikbaar.
Naast het online portaal is ook de Mysports app erg handig. Download de juiste versie voor Apple/iOS of voor Android.

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram