Fitness & Zo

Leden info

Onze handige app

Klik hieronder op de juiste app versie voor jouw apparaat of scan de QR code met je telefoon. Zo kun je de app direct installeren op je telefoon.

Ledeninfo

Voor leden hebben wij de handige MySports app (iOS en Android) beschikbaar en het Mysports portaal voor leden. Ook is het mogelijk om via 'mijn account' (bovenaan de website of onderaan) naar het MySports portaal te gaan als je liever geen app gebruikt.

 

Veelgestelde vragen

Wat is MySports?

MySports is de naam van de app voor je mobiel/tablet waarin je alles gemakkelijk kunt vinden van Fitness&Zo, zoals je afspraken, groepslessenrooster en meer.
De app is te downloaden voor Apple/iOS en Android.

Heb je de app geïnstalleerd?
Dan is deze te herkennen aan het volgende icoontje:

Wat is het Mijn Account / Mysports / online ledenportaal?

Hier kan men gemakkelijk groepslessen boeken of een afspraak maken voor een intake, training aanvragen met een coach, adreswijzigingen doorgeven en meer. Via ‘Mijn account’ bovenaan en onderaan de website komt men snel op het online portaal. Ook nieuwe leden kunnen zich hier snel inschrijven voor bijvoorbeeld een proefles.

Men kan soms ook snel de facturen inzien (niet alle facturen zullen beschikbaar zijn). Daarnaast zijn er ook trainingsschema’s beschikbaar.
Naast het online portaal is ook de Mysports app erg handig. Download de juiste versie voor Apple/iOS of voor Android.

Volg jij onze socials al?

We zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram