Fitness & Zo

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste Fitness & Zo nieuws!
23-12-2022

EGYM – fit in slechts 2x 30 minuten per week!

Uniek in Born, de slimme krachttoestellen van EGYM! EGYM staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? EGYM is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met EGYM ideaal!

Wat is EGYM?

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Waarom trainen op de EGYM?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker én motiverender.

Ervaar EGYM zelf en boek een gratis proeftraining!

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining bij Fitness & Zo! EGYM is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen.

Klik hier om direct een afspraak te maken voor een proeftraining met eGym!

01-08-2022

Enkele wijzigingen zomerrooster

Beste leden,

Vanaf maandag 1 augustus zijn er een paar wijzigingen in het zomerrooster. Op de groepslessen pagina of in de app kun je zien of je groepsles een andere tijd/dag heeft gekregen.

See you soon!

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram